• 068 943 609
  • Pon - Pet: 9h do 16h | Sobote in nedelje: Zaprto

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja na spletu. Izdelava spletnih strani, ki so kvalitetne je pomembna, saj boste tako ustvarili dober vtis, dvignili možnost finančnega dobička in postali prepoznavni na trgu.

Pri BlazDesign je izdelava spletnih strani usmerjena v prav takšno spletno stran, ki jo potrebujete in poskrbimo, da bo vaša spletna stran uspešna ter omogočimo, da je na dobri poziciji v iskalnikih.

Kaj vam namreč koristi najboljša spletna stran, če jo je na spletu težko najti?

Zakaj izbrati ravno nas?

Vedno imamo za vas pripravljeno kakšno inovacijo ali idejo, ki ni v skladu s povprečjem. Zakaj? Ker si zaslužite, da ste nekaj posebnega, ker ste to vi.

Iščemo enostavne rešitve. Pripravljenih imamo nekaj urejevalnikov za urejanje spletnih strani in spletnih trgovin, vse imate pod nadzorom in vse je enostavno.

Pred stranko ne zaklepamo ničesar. Vi imate popoln nadzor nad vašo spletno stranjo. Urejevalnik je pod vašim nadzorom. Dostop imate do nadzorne plošče. Vi ste glavni!

Unikatni dizajni

Dizajn spletne strani je narejen samo za vas! Nikjer na spletu ne boste našli enakega.

Inovacije

Pri vsaki izdelani spletni strani poskrbimo, da imate vi tisto kar vaša konkurenca nima.

100% varnost

Vse naše izdelane spletne strani sledijo varnostnim standardom. Poskrbimo za vse kar potrebujete!

Hitra izdelava

Spletno stran vam izdelamo že v petih dneh od naročila.

Paketi izdelave spletnih strani

Ker vemo, da je vsak začetek težak, smo se odločili da našim strankam ponudimo pakete izdelave. Naročite toliko kot potrebujete. Nekatera podjetja potrebujejo ogromno nekatera manj. Zato lahko sedaj izbirate med določenimi paketi izdelave spletne strani.

Paket S, je najbolj primeren paket za vse, ki si želite samo predstaviti svojo dejavnost. Spodaj si lahko pogledate katere spletne strani smo izdelali v PAKETU S in se prepričajte če ravno vi potrebujete ta PAKET.

Do 30.4.2020 vam v paketu S podarimo domeno .si v vrednosti 14,50€ za obdobje enega leta! Pohitite se splača 😉

Opening Hours 6:00pm to 9:00pm Everyday

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typset-ting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s loram ipsum standard dumm dummy.

Opening Hours 6:00pm to 9:00pm Everyday

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typset-ting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s loram ipsum standard dumm dummy.